onsdag, september 12

raor.

Onsdag

Oavsett om du ligger ensam med honom i sängen, så har det oftast alltid varit någon före dig. Och det kommer nästan alltid att vara någon efter dig. Och oavsett vad han säger, Så kan du lika gärna inse att han sagt samma sak till henne som låg på samma plats som du. Inse det och saknaden kan bli mindre. Han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda, och för tillfället ljuger han inte, men för stunden så vill man inte ha ett löfte. Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte sant, så faller man för det oavsett. Men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill, men satsa aldrig för det kommer han aldrig att göra.

Idag har jag plockat ut min piercing, typ rip. Kanske inte är menad till att ha piercing, trots allt, med tanke på att det här är andra gången jag får plocka ut en.
Ledigheten idag behövdes nog, trots allt. Är ganska skönt att bara kunna sitta ner och göra ingenting. Ska göra klart några läxor senare, dock. Men inte än. Måste sminka mig först.

Inga kommentarer: